Groningen Ukulele Society

G.U.S., The Ukulele Club of Groningen, The Netherlands

Optreden opening B€low 31-01-2015

Leave a comment

Iets na vieren begon het opbouwen al, Henk, Paul, Richard (V) en Karen al aanwezig. Enkele gasten kwamen ook al aan. Een leuke, niet al te grote ruimte de plaats van het optreden. Sandra, Jos en Richard (L) lieten ook niet lang op zich wachten. Eerst de Ukuleles nog stemmen, en eventueel de stemmen opwarmen. Henk sprak de openingswoorden en luidde hiermee het optreden in, de eerste set bestond uit 3 nummers: Rock around the clock, Return to sender en These boots are made for walking. Het publiek vond het blijkbaar wel aan te horen, na elk nummer klonk applaus, en ikzelf zag hier en daar mensen meeknikken en meezingen (al was het niet hardop). Set nummer twee, na de opening door Martin Horneman, met Whiskey in the jar-o, I wanna be like you en Five foot two werd ook weer enthousiast ontvangen. Personal Jesus, Rawhide, Psycho killer en Flaming ukulele sluiten dit optreden af. Spullen opruimen en bedankjes in ontvangst nemen, een tevreden galeriehouder en gasten die het naar hun zin hebben gehad. Op de optreders lag ook nog een presentje te wachten. Hier en daar een paar mensen die belangstelling hebben voor een optreden, dus een meer dan geslaagd optreden voor de society.

B€low 1

Advertisement

Author: Groningen Ukulele Society

Groningen Ukulele Society is a ukulele club based in Groningen, Netherlands. We meet on a tuesday evening and welkome everyone to come and have a go or join in on that most wonderful and underestimated little instrument - The Ukulele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s