Groningen Ukulele Society

G.U.S., The Ukulele Club of Groningen, The Netherlands

De Groningen Ukulele Society gaat verhuizen

Leave a comment

De Groningen Ukulele Society gaat verhuizen

In februari 2013 verhuist de Groningen Ukulele Society (GUS) naar een nieuwe locatie.  De GUS werd opgericht in mei  2012 en onze bijeenkomsten waren elke tweede woensdag in café Viva La Vida in Groningen.  Het was een perfect  begin voor een nieuwe club, in een gezellige bar met een heel vriendelijke eigenaar. Heel erg bedankt daarvoor, Erwin.                     Het gaat goed met de GUS en het  hoogtepunt van 2012 (ons eerste jaar) was  ‘ De Grote Ukulele Kerst Sing-a-Long’,  samen met  De Harderwijkse Ukulele Club.

En nu is het zo ver;  het is 2013 en een nieuw  jaar is ook voor ons een nieuw  begin.  Vanaf februari  zullen de bijeenkomsten (meetings ) van de GUS om de twee weken op de dínsdagavond plaatsvinden;  van 7 tot 9 uur op onze nieuwe locatie:

O’ceallaigh Irish Pub en Traditional Music Bar

O’ceallaigh Irish Pub is te vinden aan het  Gedempte Kattendiep 13, 9711PL,Groningen.  De GUS  gaat gebruik maken van de bovenruimte van O’ceallaigh, – the lounge – een mooie,  knusse  ruimte die perfect  is voor een gezellig ukulele avondje.

Meetings  zijn gratis en open voor iedereen die wil meedoen of komen kijken.  Er zijn een paar extra ukuleles aanwezig  voor geïnteresseerden  die zelf (nog) geen instrument  hebben.

De eerste GUS meeting op de nieuwe locatie – O’ceallaigh Irish Pub, zal plaatsvinden op:

dinsdag 12 januari , van 7 tot 9 uur, in de lounge (boven).

Informatie is te vinden op:

http://www.oceallaigh.nl/

https://groningenukulelesocietyblog.wordpress.com/

http://www.facebook.com/groups/groningenukulelesociety/

contact:  groningenukulelesociety@hotmail.nl

Advertisement

Author: Groningen Ukulele Society

Groningen Ukulele Society is a ukulele club based in Groningen, Netherlands. We meet on a tuesday evening and welkome everyone to come and have a go or join in on that most wonderful and underestimated little instrument - The Ukulele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s